• waka@njord.nl

Open trainingen

Open trainingen

Kia Ora!

Op 31 mei, 7 juni en 14 juni organiseren wij drie, losstaande, open trainingen, waarin wij willen laten zien wie wij precies zijn en wat wij allemaal doen. Alle drie de trainingen zullen beginnen om 19:00 bij het Museum Volkenkunde in Leiden en rond 20:30 afgelopen zijn. Hierna is er eventueel de optie om nog ergens in de buurt een drankje te drinken en te kletsen.

In deze drie trainingen willen wij drie aspecten van wat wij doen laten zien, dus daarom zal er bij elke training een focus liggen op één van die drie aspecten: 

  • Op 31 mei zullen wij focussen op het peddelen in de Waka. We zullen eerst bepaalde ‘calls’ uitleggen en oefenen en daarna de Waka instappen om door het Leidse water heen te peddelen. 
  • Op 7 juni zal de focus liggen op Hakas, met name de Njord Haka genaamd “Tangaroa”.  Wij zullen deze speciale Haka stap voor stap uitleggen en oefenen, zodat we hem aan het eind van de training met zijn allen kunnen doen.
  • Op 14 juni ligt de focus op Waiatas, of Maori liederen. Tijdens deze training zullen we met zijn allen Waiata teksten leren en zingen, en ondertussen genieten van het (hopelijk) lekkere weer. 

Tijdens deze trainingen zullen er ook verhalen van de afgelopen 12 jaar van ons bestaan gedeeld worden, waarin wij vertellen wat wij allemaal meemaken en wat jij ook zou kunnen meemaken als je lid zou worden van ons Gezelschap.

Dus kom gezellig 31 mei, 7 juni en 14 juni naar onze open trainingen, bij het Museum Volkenkunde (Steenstraat 1, 2312 BS Leiden).

Bij vragen kan je mailen naar ‘waka@njord.nl’ of een appje sturen naar ‘0657989559’ en dan zullen wij die zo snel mogelijk beantwoorden.

Hopelijk tot snel!

het Waka Gezelschap der K.S.R.V. “Njord” 

Waka Gezelschap Bestuur