• waka@njord.nl

Informatie

Het Waka Gezelschap is een non-profit organisatie en heeft als doelstelling om de Nieuw-Zeelandse cultuur te verspreiden in Nederland en Europa. Dit wordt gedaan via openbare en private evenementen, voorbeelden kunt u hier vinden. Haka’s (strijddansen), Waiata’s (liederen) en een demonstratie in de Waka (boot) zijn onze meest voorkomende optredens. Om de cultuur verder te verspreiden en mensen enthousiast te maken zijn wij altijd geïnteresseerd om workshops, demonstraties, en openingen van evenementen te verzorgen.

Organiseert u een evenement? Heeft u een idee of verzoek? Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen wij u helpen bij de realisatie.

Graag vragen wij uw begrip voor twee zaken:

  1. Het Waka Gezelschap bestaat volledig uit vrijwilligers die oefenen in eigen vrije tijd. Het is voor ons onmogelijk om iedere dag evenementen te bemannen, wij vragen u dus om rekening te houden met onze doelstelling: evenementen waar cultuurverspreiding een hoofdzaak is.
  2. Er is bij ons geen sprake van een winstoogmerk, maar helaas heeft een project van dusdanige omvang wel te maken met grote kostenposten zoals het onderhoud van materieel, kleding en de Waka’s. Een financiële vergoeding kan worden overlegd.